ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Πέμπτη | 20 Ιουνίου 2024
Αθλητικά Ήπειρος Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας

Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας με την κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, γυμναστήριο κ.λπ.), με το έργο να χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ήπειρος Κοινωνία Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της εκπαιδευτικής δράσης: «Όσο Μεγαλώνω θα Ανακυκλώνω», στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πάργας

Ο πρώτος κύκλος της εκπαιδευτικής δράσης, με τίτλο: «Όσο Μεγαλώνω θα Ανακυκλώνω», ολοκληρώθηκε στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πάργας.
Θέατρο Κρήτη Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση: «Σκύλος στον Δρόμο», από τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Παράσταση: «Σκύλος στον Δρόμο», από τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, στην κατάμεστη «Πύλη Βηθλεέμ», με περισσότερους από 400 παρευρισκόμενους το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Μιλτιάδης Καναβός, δημιουργώντας τεράστιο εκνευρισμό στη Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας Αττικής

Στην 22η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου, μεταξύ άλλων, προέκυψε η αναπάντεχη κοινοποίηση της ανεξαρτητοποίησης του πρώην δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Μιλτιάδη Καναβού, προκαλώντας τεράστιο εκνευρισμό τόσο στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μανούρη όσο και στους Αντιδημάρχους και στους δημοτικούς του συμβούλους, γεγονός που αποτυπώθηκε τόσο στην αντιπαράθεση των κ.κ. Μιλτιάδη Καναβού και Παναγιώτη Μανούρη, όσο και των υπολοίπων στη συνέχεια του Συνεδρίασης, σχεδόν για κάθε θέμα, με την αδρεναλίνη να εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα ύψη, σε βάρος πάντοτε των επιχειρημάτων.

Mέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε. ορίστηκε ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, κ. Βασίλης Χριστοδούλου, ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) ως Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε., με τον Πρόεδρό της και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, να του εύχεται: «Καλή επιτυχία, γνωρίζοντας ότι η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα θέματα που αφορούν στον θεσμό, αποτελεί κοινό στόχο όλων μας.».

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τους σπουδαστές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Φυλής στην εκδήλωση λήξης της χρονιάς

Θερμά συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο σπουδών έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς στην Καθηγήτρια κ. Ρούλα Λεβαντή και στην Αντιδήμαρχο κ. Χρυσούλα Κουράση, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου, και ακόμη δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δεξιοτεχνία των σπουδαστών στην απόδοση...
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μάγεψαν το κοινό οι Χορωδίες του Morgan State University και του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Η Δημοτική Χορωδία της Ι.Π. Μεσολογγίου, υπό τη Διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της κ. Σπύρου Χολέβα, έδωσε το μουσικό έναυσμα, αποδίδοντας γνωστά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια. Στη συνέχεια, ακολούθησε το παγκοσμίου φήμης χορωδιακό σύνολο του Morgan State University, υπό τη Διεύθυνση του κ. Eric Conway, Πρόεδρο του Τμήματος Καλών και Παραστατικών Τεχνών του αμερικανικού πανεπιστημίου. Με επιλογές, που κυμαίνονταν από Gospel, Spirituals έως και σύγχρονα τραγούδια, τα 28 μέλη της Χορωδίας πραγματικά συνεπήραν το κοινό, που συμμετείχε με ενθουσιασμό, χτυπώντας ρυθμικά τα χέρια και τραγουδώντας. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη για...
Δυτική Ελλάδα Ελλάδα Κ.Κ.Ε. Πολιτική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Δημήτρη Κουτσούμπα-Κώστα Πελετίδη με πολλά πολιτικά μηνύματα στην Πάτρα

Με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη συναντήθηκε στην Πάτρα ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας τη στήριξη του στον κ. Πελετίδη και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως: «Μόνον ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ριζικής αλλαγής με Κ.Κ.Ε. πολύ πιο δυνατό.».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα, ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, με τον οποίο συνομίλησε για ζητήματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνον.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο πολιτικών ανδρών, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Πολύ συχνά βρισκόμαστε στην Πάτρα, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της πατρίδας μας, με χιλιάδες εργαζόμενους, με συνανθρώπους μας, που υποφέρουν μέσα σε αυτό το «σύστημα» και με αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Θέλω ιδιαίτερα να επισημάνω πως βρισκόμαστε εδώ στην Πάτρα επειδή ακριβώς αυτός ο λαός, αυτός ο κόσμος, έχει μία αγωνιστική δημοτική αρχή, με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, ως Δήμαρχο, που όλα αυτά τα χρόνια διεκδικεί, αγωνίζεται, βρίσκεται στο πλευρό του πατραϊκού λαού.» προσθέτοντας πως: «Είναι υπόδειγμα, παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Πολλοί δήμαρχοι, πολλά δημοτικά συμβούλια, που επισκέπτομαι σε όλη τη χώρα, ακριβώς αυτό το πράγμα μας λένε. Η Πάτρα, όντως είναι υπόδειγμα. Και αυτό γίνεται χάρη στη μεγάλη προσφορά, τη δουλειά, τη συλλογική δράση όλων, με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη. Και, βέβαια, η ανανέωση της θητείας του για ακόμη μία φορά θα δείξει ότι όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να ανέβει και σε ακόμη ανώτερα επίπεδα.».

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Η Πάτρα αλλάζει, έχει ήδη αλλάξει. Το βλέπουμε όλοι όσοι ερχόμαστε εδώ. Μιλάμε όχι μόνον γι’ αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά κυρίως για τις υποδομές, για όλα αυτά που γίνονται και τα απολαμβάνει ο πατραϊκός λαός, με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, από την υποχρηματοδότηση της τοπικής διοίκησης και των δήμων, από μια σειρά τέτοια προβλήματα, που δημιουργούν, όμως, οι άλλες πολιτικές. Γι’ αυτό ο αγώνας, η διεκδίκηση είναι το παν.» και ολοκλήρωσε τονίζοντας πως: «Είμαστε στο πλευρό του πατραϊκού λαού, της δημοτικής αρχής, των μαζικών φορέων εδώ του νομού, για να κάνουμε οτιδήποτε καλύτερο γίνεται. Και, βεβαίως, μπροστά και στις βουλευτικές εκλογές, να απευθύνω ένα κάλεσμα για ενίσχυση του Κ.Κ.Ε., γιατί τελικά μόνον ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ριζικής αλλαγής με Κ.Κ.Ε. πολύ πιο δυνατό.».