ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Δυτική Ελλάδα Ιστορία Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στη Δοξολογία και στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων: Διοίκησης και Οικονομικών κ. Διονύσης Πλέσσας, Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Αναστασία Τογιοπούλου και Παιδείας κ. Κατερίνα Σίμου, παραβρέθηκαν τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας (ο Δήμαρχος απουσιάζει εκτός Πατρών) και αμέσως μετά στην παρέλαση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Διονύσης Πλέσσας, μεταφέροντας το μήνυμα της ημέρας, δήλωσε πως: «Ο Ελληνικός λαός το 1821 κέρδισε την ελευθερία του με αγώνες, υπερασπιζόμενος τη ζωή του και την εδαφική του ακεραιότητα απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Η αστική εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση είναι και παραμένει εμβληματική, διότι αποδεικνύει ότι το νέο, το επαναστατικό, υπερτερεί του παλαιού. Υπ’ αυτή την έννοια, τα μηνύματα παραμένουν επίκαιρα και ζωντανά και τιμούμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821, ακολουθώντας τα. Σήμερα, γίνονται τόσες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στον κόσμο και η χώρα μας, δυστυχώς, έχει εμπλοκή. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, οι «μεγάλες» δυνάμεις δεν ήταν με την Επανάσταση, γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι ο αγώνας των λαών συνεχίζεται, γιατί μόνο οι αγώνες φέρνουν την ελευθερία και την ειρήνη και όχι η εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους του ΝΑΤΟ, των Η.Π.Α. και της Ε.Ε.. Αγωνιζόμαστε για την πραγματική ελευθερία, για να εκλείψει όχι μόνο η εκμετάλλευση κράτους από κράτος, αλλά και η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.».