ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Στερεά Ελλάδα Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ξεκινά έργο 530.000 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αποκατάσταση γεφυριών στην περιοχή της Κωπαΐδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο: «Αποκατάσταση γεφυριών στην περιοχή της Κωπαΐδας», αρχικού προϋπολογισμού ύψους 530.000 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης σε ορισμένα από τα πολυάριθμα τεχνικά του οδικού δικτύου της Κωπαΐδας. Πρόκειται για παλαιάς κατασκευής γεφύρια, με μικρό πλάτος οδοστρώματος (4 μ.), χωρίς προστατευτικά κιγκλιδώματα ή στηθαία.
Σκοπός των έργων αποκατάστασης είναι η βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας με:
-Επέκταση των τεχνικών, ώστε το πλάτος του οδοστρώματος αυτών να είναι τουλάχιστον 6 μέτρα.
-Κατασκευή νέας πλάκας επί των γεφυριών.
-Εγκατάσταση στηθαίων ύψους 0,80 μ. από οπλισμένο σκυρόδεμα, όπως και χαλύβδινων.
Επίσης, προβλέπονται οδοστρωσίες, τοποθετήσεις πινακίδων σήμανσης και άλλες εργασίες για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.
Για την υλοποίηση του έργου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχώρησε στη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Ορχομενού και Αλιάρτου-Θεσπιέων, στα όρια των οποίων βρίσκονται τα γεφύρια που θα αποκατασταθούν.
Ακόμη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Παρεμβαίνουμε στην περιοχή της Κωπαΐδας με ένα ακόμη έργο, το οποίο αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.», προσθέτοντας πως: «Κατόπιν προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Ορχομενού και Αλιάρτου-Θεσπιέων αναλάβαμε την υλοποίηση έργου αποκατάστασης γεφυριών της Κωπαΐδας. Έργο, αρχικού προϋπολογισμού 530.000 ευρώ, που θα βελτιώσει τις μετακινήσεις των αγροτών μας.».

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιθωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Οι παρεμβάσεις μας στην Κωπαΐδα στοχεύουν στην ασφάλεια των διερχομένων και των καλλιεργητών, αλλά και στην απρόσκοπτη μετακίνηση των προϊόντων. Με την αποκατάσταση των συγκεκριμένων γεφυριών, σημαντικά τμήματα της Κωπαΐδας γίνονται περισσότερα ασφαλή και προσβάσιμα.».