ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Κεντρική Μακεδονία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας & Θράκης

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Ιωάννης Ντούμος, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας & Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο, με τη συνάντηση να πραγματοποιείται σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα ο κ. Κωνσταντινίδης σε αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και άλλους φορείς και αρχές της Πιερίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντινίδη, ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Ιωάννης Ντούμος, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τους βουλευτές Πιερίας και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, και ακόμη τόνισε πως: «Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη είναι η ουσιαστική ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης με οικονομικούς πόρους. Είμαι βέβαιος πως θα συντονίσουμε ως Δήμος Κατερίνης τον βηματισμό και τις ενέργειές μας, με τις δικές σας πρωτοβουλίες και προτεραιότητες, προς όφελος των δημοτών μας.».
Παράλληλα, ο κ. Ντούμος μίλησε για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Κατερίνης, στην οποία η Διοίκηση θέτει ως προτεραιότητες την έμφαση στην πολιτική προστασία, στην κοινωνική πολιτική, στα ζητήματα περιβάλλοντος και συναφών υποδομών, καθώς και στον Τουρισμό, ενώ έθεσε επιτακτικά το θέμα της καλύτερης πρόσβασης από και προς τα Βαλκάνια, μέσω των Ευζώνων, επισημαίνοντας πως: «Πρόκειται για το σημείο με τη μεγαλύτερη εισροή τουριστών και εμπορίου από και προς τη χώρα μας.».

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντινίδης σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Θέλουμε την ισόρροπη ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή. Θέλουμε καλές δουλειές, για να κρατήσουμε τον κόσμο στην επαρχία. Γι’ αυτό θα στηρίξουμε τις προσπάθειες του Δήμου Κατερίνης για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα συνδράμουμε στην επίλυση ζητημάτων υποδομών και έργων. Είμαστε εδώ για να προωθήσουμε τα προτάγματα που ιεραρχούν Δήμοι και Περιφέρειες στη Μακεδονία και στη Θράκη.».

Επίσης, παρόντες στη διάρκεια της επίσκεψης ήταν: ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. Πιερίας κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας Ν.Δ. και Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Ηλίας Τάπρας, εκπρόσωποι βουλευτών, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, συνεργάτες του υφυπουργού και του Δημάρχου κ.ά..