ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Θεσσαλία Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκο εκπρόσωποι Συλλόγων ΑμεΑ και ΑμΕΑ για μια πόλη φιλική και προσβάσιμη

Ζητήματα που απασχολούν τα μέλη των Συλλόγων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.μΕ.Α.) και Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος με τη Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων, Ιδρυμάτων & Θεραπευτηρίων Α.Μ.Ε.Α. Ν. Λάρισας, καθώς και με τους Προέδρους του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Ανάπηρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.) κ. Αθανάσιο Πατσιούρα και Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας κ. Στέφανο Πάικο.

«Το «κλειδί» για μια Λάρισα σπουδαία ξανά, με υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής, είναι η ενεργοποίηση και η συνεργασία, στο να δημιουργήσουμε μια πόλη προσβάσιμη και φιλική προς όλους. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς έχει ήδη προχωρήσει η καταγραφή όλων των προβληματικών για τους συμπολίτες μας σημείων, των αναγκών για νέα σημεία πρόσβασης στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες της πόλης μας.», τόνισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή τις συγκεκριμένες συναντήσεις.
Επίσης, τόσο οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Α.μΕ.Α. όσο και των ΠΑΝ.Σ.Α.Π.-Π.ΟΜ.Α.μεΑ. αναφέρθηκαν αναλυτικά σε ζητήματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, όσο και σε προτάσεις για τη διευκόλυνση της μετακίνησης, κυρίως, στον αστικό ιστό, καθώς και σε ζητήματα πρόσβασης σε δημόσια κτήρια (σχολεία, χώρους Πολιτισμού κ.ά.).
Ακόμη, οφείλουμε να αναφέρουμε πως από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Α.μΕ.Α. Ν. Λάρισας συμμετείχαν οι κ.κ. Αναστάσιος Παπαναστασούλης (Πρόεδρος), Αικατερίνη Χαλάτση (Αντιπρόεδρος), Αντιγόνη Λαϊνά (Γραμματέας), Γεώργιος Χαλούλης (Ταμίας) και Βασίλειος Παπαγεωργίου (Έφορος Αθλητικών Θεμάτων).