ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Γαστρονομία Κρήτη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης για τη διαχρονική προσφορά του

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, τιμήθηκε στο πλαίσιο του 12ου Παγκρήτιου Forum προώθησης των κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής, το οποίο διεξάγεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στις Γούρνες Ηρακλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Περιφερειάρχη Κρήτης από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης κ. Μανόλη Αλιφιεράκη για την αδιάλειπτη στήριξή του στο Παγκρήτιο Forum, από το 2012, οπότε και ξεκίνησε, έως και σήμερα.

«Με τον συμβολικό αυτόν τρόπο, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου», όπως τόνισε ο Πρόεδρός του παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κρήτης, «επιθυμεί να σας ευχαριστήσει για τη διαχρονική συμβολή στην επιτυχία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, η οποία έχει στόχο να ανοίξει νέες αγορές για τα φρέσκα και μεταποιημένα προϊόντα, που παράγονται στην Κρήτη, και, παράλληλα, να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να τα γευτούν, συμβάλλοντας έτσι στη σύζευξη του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα και στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών της Κρήτης.».
Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, σε δήλωσή του τόνισε πως: «Το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης των Κρητικών Προϊόντων αποδεικνύει για δωδέκατη χρονιά τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και στον τριτογενή τομέα.», υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως: «Η δυναμική αποτυπώνεται στη συμμετοχή δεκάδων παραγωγών και μεταποιητών κρητικών προϊόντων και, βεβαίως, στη σημαντική παρουσία ξενοδόχων, εμπόρων και εκπροσώπων δικτύων διανομής, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.» και ακόμη έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, υπογραμμίζοντας τη συνεχή μέριμνα της Περιφέρειας Κρήτης και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και δράσεων για την ανάδειξη και στήριξη του πρωτογενή τομέα και της σύνδεσης του με τον τριτογενή.

Επίσης, ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε πως: «Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τα Επιμελητήρια της Κρήτης και όλους τους φορείς, που στηρίζουν αυτή τη σημαντική επιχειρηματική διοργάνωση. Από τη δική μας πλευρά, η αναζωογόνηση της αγροτικής οικονομίας, η προστασία του τουριστικού προϊόντος, η στήριξη της αγροδιατροφικής αλυσίδας, αποτελούν τη βάση ενός σχεδιασμού για την ενίσχυση της εξωστρέφειας, την ενδυνάμωση της ταυτότητας και τη διασφάλιση της ποιότητας των κρητικών προϊόντων.» και ολοκλήρωσε δηλώνοντας πως; «Παράλληλα, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, ως Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζουμε να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, με την πεποίθηση ότι οι πόροι για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των αγροτών είναι πόροι για την ανάπτυξη.».