ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Αττική Επιστήμη/Τεχνολογία Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε νέο χρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των Δικτύων πόλεων εντάχθηκε ο Δήμος Φυλής

Στο πλαίσιο του προγράμματος: «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες», έγινε δεκτή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η συμμετοχή του Δήμου Φυλής στο πρόγραμμα «ΝΟΤ SKIP». Σκοπός του έργου είναι να διερευνηθεί πώς είναι δυνατόν να προωθηθεί αποτελεσματικά η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Τα μέλη του δικτύου πόλεων θα παρέμβουν ως προς στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, των γνώσεων και των ικανοτήτων των πολιτών σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε οι συμμετοχικές διαδικασίες να μπορούν να προωθηθούν και να ενεργοποιηθούν, παρέχοντας έτσι σημαντικό αντίκτυπο στη τοπική κοινωνία.
Κάθε εταίρος θα επιλέξει το θέμα που βρίσκεται πιο κοντά στην κοινότητά του (κλιματικές αλλαγές, αγορά εργασίας, συμμετοχή των πολιτών, ψηφιακό χάσμα, κ.λπ.) και θα συζητήσει το περιεχόμενό του, αναπτύσσοντας τις δικές του συστάσεις, οι οποίες θα κοινοποιηθούν αργότερα στους ευρωβουλευτές, μέσω ηχογράφησης «podcast». Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν τέσσερις διεθνείς συναντήσεις, καθώς και μία διαδικτυακή συνάντηση. Το έργο έχει διάρκεια 24 μήνες.
Να σημειώσουμε πως η τελική συνάντηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Φυλής, με δεκάδες συμμετέχοντες από την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Πολωνία και τη Ρουμανία. Το έργο θα το τρέξει στον Δήμο Φυλής η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, με επιβλέπων αιρετό τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Αντωνόπουλο.