ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Δυτικός Τομέας Κοινωνία Παιδεία Ποίηση Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ποιητές και μαθητές του Δήμου Πετρούπολης γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ καλή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Δήμος Πετρούπολης, με δράσεις στα σχολεία της πόλης.

Οκτώ ποιητές επισκέφθηκαν τέσσερα σχολεία της Πετρούπολης, τους οποίους υποδέχτηκαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ξένια Γιώγου και ο εντεταλμένος στον Πολιτισμό Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κολέλης.
Το 4ο Γυμνάσιο επισκέφτηκαν η ποιήτρια κ. Δανάη Σιώζου και οι ποιητές κ.κ. Γιώργος Ρούσκας και Θωμάς Τσαλαπάτης.

Στο 2ο Γυμνάσιο βρέθηκαν οι ποιητές κ.κ. Δημήτρης Βαρβαρήγος και Σπύρος Γούλας.

Στο 4ο Λύκειο φιλοξενήθηκαν οι ποιήτριες κ.κ. Άννα Αφεντουλίδου και Ασημίνα Ξηρογιάννη.

Οι μαθητές του 3ου Λυκείου συναντήθηκαν με τον ποιητή κ. Στάθη Σιώμο, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Γιάννης Κουγέας και η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ρούλα Κανέλλη.

Οι μαθητές, μαζί με τους καθηγητές τους, συζήτησαν με τους ποιητές, διάβασαν ποιήματα και κουβέντιασαν γύρω από αυτά, έγραψαν τους δικούς τους στίχους, εξέφρασαν τους προβληματισμούς, τις απορίες και τις απόψεις τους για ζητήματα που τους απασχολούν.
Η δράση αυτή, σύμφωνα με τους αρμόδιους του Δήμου Πετρούπολης, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη και την αρωγή των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών των σχολείων, οι οποίοι αγκάλιασαν το εγχείρημα και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση του.
Σκοπός της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης είναι να καθιερωθεί ο εορτασμός της Ημέρας Ποίησης και να διευρυνθεί σε ακόμη περισσότερα σχολεία και με περισσότερες δραστηριότητες τα επόμενα χρόνια.