ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Αττική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώνεται ο έλεγχος του δικτύου αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά του Δήμου Παιανίας και ξεκινά το έργο οδοποιίας

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά ο έλεγχος του ολοκληρωμένου τμήματος του δικτύου αποχέτευσης στη Δ.Ε. Γλυκών Νερών από την Ε.Υ.Δ.Α.Π., με την αρωγή των υπηρεσιών του Δήμου Παιανίας, με στόχο να ολοκληρωθεί άμεσα η παραλαβή, καθώς εντός της εβδομάδας υπογράφεται η σύμβαση με τον εργολάβο για να εγκατασταθεί και να εκτελέσει το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου για το οποίο έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός.

Σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες και τους επόμενους μήνες προκηρύσσεται ο διαγωνισμός, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ε.Υ.Δ.Α.Π., στο έργο των Γλυκών Νερών εντάσσεται η Βόρεια Γειτονιά και συντάσσεται νέα μελέτη για την περιοχή Παναγίτσα, στο Φούρεσι, για την οποία δεν είχε προβλεφθεί κατά το παρελθόν η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης.

Επίσης, ο Δήμαρχος Παιανίας, κ. Ισίδωρος Μάδης, δήλωσε σχετικά πως: «Μια μεγάλη περιπέτεια για τους κατοίκους των Γλυκών Νερών φτάνει στο τέλος της. Δήμος και κάτοικοι βρεθήκαμε δέσμιοι μιας κατάστασης, στην οποία δεν είχαμε εμπλοκή, αλλά υποστήκαμε τις συνέπειες της ανεπάρκειας κάποιων. Μετά από πολυετή προσπάθεια καταφέραμε να δώσουμε εμείς λύση, ώστε να αποκατασταθεί η κανονικότητα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κατάλαβαν το διακύβευμα και κράτησαν χαμηλούς τόνους, γυρίζοντας την πλάτη τους στους λαϊκιστές, που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την ταλαιπωρία τους.».
Ακόμη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πανούσης δήλωσε με τη σειρά του πως: «Οι υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας συμβάλλουν με κάθε τρόπο, ώστε οι διαδικασίες παραλαβής του έργου να ολοκληρωθεί άμεσα και η ταλαιπωρία για τους κατοίκους να αποτελέσει το συντομότερο δυνατόν παρελθόν. Δίχως ωράριο, όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση του δημότη.».