ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Άλλα Αθλήματα Κεντρική Μακεδονία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Λόφος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς έδωσε άριστα κρατήματα στους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας

Οι διαδρομές γύρω από τον Λόφο Αγίου Γεωργίου παρουσίασαν έντονη αθλητική κίνηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς αποτέλεσαν τη βασική πίστα για την υλοποίηση των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Τριακόσιοι ποδηλάτες από Βαλκανικές χώρες και από κάθε γωνιά της Ελλάδας πήραν μέρος στην αθλητική διοργάνωση, προσδοκώντας σε μια καλή βαθμολογία, που θα αξιοποιηθεί ως βατήρας για την πρόκρισή τους στην 33η Ολυμπιάδα του Παρισιού.
Η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης είχε ταχύτητα και θέαμα, με τους αθλητές να διανύουν κυκλική διαδρομή δύο χιλιομέτρων στον Λόφο του Αγίου Γεωργίου, ενώ την επόμενη ημέρα η απόσταση διπλασιάστηκε, καθώς το αγωνιστικό κριτήριο ήταν η αντοχή.

Παράλληλα με την κύρια διεθνή διοργάνωση διεξήχθησαν διασυλλογικοί ποδηλατικοί αγώνες, με την επωνυμία: «Podilatis Mountain Bike Festival», στις κατηγορίες των παμπαίδων, παγκορασίδων, σε μίνι μεγάλα αγόρια-κορίτσια και μίνι μικρά αγόρια-κορίτσια.
Επίσης, στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, πέρα από τις φετινές στοχεύσεις, φάνηκε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον των διοργανωτών για τη φιλοξενία και των επόμενων αθλητικών αγώνων στην περιοχή του Λόφου Αγίου Γεωργίου, που θεωρείται κατάλληλη ως αθλητική υποδομή και ως τοποθεσία για το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας.

Η Β΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Στέλλα Ρακιντζοπούλου, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Δημήτρη Κυριακίδη, για τη φιλοξενία της διοργάνωσης, και ακόμη τόνισε πως: «Η Ποδηλατική Ομοσπονδία βλέπει στον Δήμο Κιλκίς τον ιδανικό συνεργάτη για την τέλεση αγώνων υψηλού επιπέδου, με οφέλη για την περιοχή, που την προβάλλουν σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.», ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς κ. Νίκος Γιαρήμαγας.
Επιπλέον, τον λόγο έλαβαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης κ. Παύλος Παπαδόπουλος, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων της Ομοσπονδίας κ. Παντελής Παπάζογλου, ο Έλληνας κομισάριος της Διεθνούς Ομοσπονδίας κ. Θωμάς Μήττας, ο Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Σάββας Τσοπούρογλου, καθώς και ο κομισάριος από τη Διεθνή Ομοσπονδία κ. Ντράζεν Οριντζιάλε, από την Κροατία, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μαγευτική τοποθεσία του Λόφου.
Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων ήταν οι ευχαριστίες στον Δήμο Κιλκίς για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση και τα επαινετικά σχόλια για τη θαυμάσια τοποθεσία και διαδρομή, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες.
Τους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ομοσπονδίας και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ποδηλάτης».