ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Κοινωνία Πειραιάς Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη «φούντωσε» τη Φλόγα της Αγάπης

Καινούργια παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια για τα παιδιά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», καθώς και δωροεπιταγές παρέδωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου.

Σε αυτή την εκστρατεία στήριξης της «Φλόγας», που ξεκίνησε πριν από έναν μήνα, συνοδοιπόροι ήταν η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής, που συγκέντρωσε το ποσό των 630 ευρώ, η Διεύθυνση Καθαριότητας με το ποσό των 150 ευρώ, η Διεύθυνση Αθλητισμού, που συμμετείχε με ρούχα και παπούτσια, και εργαζόμενοι του Δήμου.
Επίσης, μέλη του 6ου Κ.Α.Π.Η. και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς πρόσφεραν καινούργια ρούχα, το 4ο Λύκειο Νίκαιας συμμετείχε με παιχνίδια και δωροεπιταγές των 30 ευρώ και ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας με είδη ένδυσης και υπόδησης, ενώ ουσιαστική ήταν και η συμβολή της εθελοντικής ομάδας «Έλα κι εσύ», που κάλυψε τα ρούχα και τα παπούτσια για τα 40 παιδιά της «Φλόγας».

Επίσης, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κ. Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, δήλωσε σχετικά πως: «Ο Δήμος μας, σε κάθε ευκαιρία φροντίζει και δείχνει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη του, ιδιαίτερα σε θέματα παιδιού και οικογένειας. Πριν από έναν μήνα ξεκινήσαμε την εκστρατεία στήριξης για τον Σύλλογο «Φλόγα», έναν σύλλογο που παρέχει σημαντική υποστήριξη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο και στις οικογένειές τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου και τους φορείς, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα αγάπης, και να δεσμευτώ, όπως έχω αποδείξει και στο παρελθόν, ότι θα παρέχω κάθε δυνατή στήριξη στον σύλλογο «Φλόγα». Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι η ενότητα για έναν κοινό σκοπό κάνει τη διαφορά, και αυτά τα παιδιά, με τη δύναμη και την αντοχή που επιδεικνύουν κάθε μέρα, είναι πηγή έμπνευσης και θάρρους για όλους μας.».

Ακόμη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α., κ. Νίκος Τράκας, δεσμεύτηκε πως ο σύλλογος και η Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις δράσεις της «Φλόγας», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη συλλογή και μεταφορά των ειδών στη «Φλόγα» βοήθησαν εργαζόμενοι της Καθαριότητας.
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η Φλόγα», κ. Μαρία Τρυφωνίδη, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της «Φλόγας», που τώρα δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή και την υγεία τους, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κ. Κωνσταντίνο Μαραγκάκη, για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει εκστρατεία στήριξης του Συλλόγου μας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική ομάδα «Έλα κι Εσύ», τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής, τη Διεύθυνση Καθαριότητας, το 4ο Λύκειο Νίκαιας, τη Διεύθυνση Αθλητισμού, το 6ο Κ.Α.Π.Η., το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάθε έναν δημότη ξεχωριστά, που προσέφεραν από το υστέρημά τους για να στηρίξουν τον αγώνα μας. Η επίσκεψη του Δημάρχου στο «Σπίτι» μας και η προσφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας δίπλα στα παιδιά μας. Όλοι μαζί κρατάμε τη Φλόγα αναμμένη.».