ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Αττική Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Νέο όχημα για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Παιανίας

Με ένα ακόμα όχημα ενισχύθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παιανίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά όχημα, που παραδίδεται στον δήμο από τον Σ.Π.Α.Υ. και αποτελεί μέρος του μεγάλου έργου αντιπυρικής προστασίας, που υλοποιεί ο σύνδεσμος μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Το νέο όχημα έρχεται ως συνέχεια του εξοπλισμού που παραδόθηκε στην Πολιτική Προστασία πριν από λίγους μήνες. Παράλληλα, παραδόθηκε και τεχνολογικός εξοπλισμός, στο πλαίσιο του προγράμματος «Smart Υμηττός», ώστε σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθείται το βουνό και να επιτυγχάνεται άμεση παρέμβαση όταν προκληθεί συμβάν.

Τον εξοπλισμό παρέδωσαν στον Δήμο Παιανίας ο Ειδικός Συνεργάτης Προέδρου Σ.Π.Α.Υ. κ. Νίκος Κιούσης, το μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου και Ααντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Βασίλης Κρητικός, ο οποίος επισήμανε τη συμβολή του δημάρχου Παιανίας, κ. Ισίδωρου Μάδη, σε μια επιτυχημένη θητεία της Διοίκησης του Συνδέσμου, και ο κ. Φώτης Δημαρέσης, σύμβουλος σε θέματα δασοπροστασίας του Συνδέσμου, αντιστράτηγος ε.α. Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσης, ο Δήμαρχος Παιανίας και Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ., κ. Ισίδωρος Μάδης,, δήλωσε σχετικά πως: «Είμαστε ο μοναδικός Σύνδεσμος σε όλη τη χώρα, που εξασφαλίσαμε υψηλή χρηματοδότηση μετά την άοκνη προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά πριν και πάνω από όλα ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή. Το στοίχημα τώρα, όπως το έχουμε μεταφέρει και στην πολιτική ηγεσία, είναι η εξασφάλιση των κονδυλίων για τη συντήρηση του εξοπλισμού.», επισήμανε την αξία του Υμηττού ως διεθνούς προορισμού λόγω της σπάνιας βιοποικιλότητας, ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Κωνσταντάτο για την επιτυχημένη προσπάθεια των τελευταίων ετών, που τον καθιστά τον πλέον επιτυχημένο Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Υ., και ακόμη, αναφερόμενος στην αξία που προστίθεται στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Παιανίας μετά από την παραλαβή του νέου οχήματος, διευκρίνισε πως: «Ενισχύεται η προστασία του βουνού εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, και όλο αυτό είναι το αποτέλεσμα των δράσεων, που ξεκίνησαν την προηγούμενη δημοτική περίοδο για να ολοκληρωθούν σήμερα.».