ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Πέμπτη | 20 Ιουνίου 2024
Αθλητικά Ήπειρος Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας

Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας με την κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, γυμναστήριο κ.λπ.), με το έργο να χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ήπειρος Κοινωνία Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της εκπαιδευτικής δράσης: «Όσο Μεγαλώνω θα Ανακυκλώνω», στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πάργας

Ο πρώτος κύκλος της εκπαιδευτικής δράσης, με τίτλο: «Όσο Μεγαλώνω θα Ανακυκλώνω», ολοκληρώθηκε στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πάργας.
Θέατρο Κρήτη Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση: «Σκύλος στον Δρόμο», από τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Παράσταση: «Σκύλος στον Δρόμο», από τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, στην κατάμεστη «Πύλη Βηθλεέμ», με περισσότερους από 400 παρευρισκόμενους το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Μιλτιάδης Καναβός, δημιουργώντας τεράστιο εκνευρισμό στη Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας Αττικής

Στην 22η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου, μεταξύ άλλων, προέκυψε η αναπάντεχη κοινοποίηση της ανεξαρτητοποίησης του πρώην δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Μιλτιάδη Καναβού, προκαλώντας τεράστιο εκνευρισμό τόσο στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μανούρη όσο και στους Αντιδημάρχους και στους δημοτικούς του συμβούλους, γεγονός που αποτυπώθηκε τόσο στην αντιπαράθεση των κ.κ. Μιλτιάδη Καναβού και Παναγιώτη Μανούρη, όσο και των υπολοίπων στη συνέχεια του Συνεδρίασης, σχεδόν για κάθε θέμα, με την αδρεναλίνη να εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα ύψη, σε βάρος πάντοτε των επιχειρημάτων.

Mέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε. ορίστηκε ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, κ. Βασίλης Χριστοδούλου, ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) ως Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε., με τον Πρόεδρό της και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, να του εύχεται: «Καλή επιτυχία, γνωρίζοντας ότι η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα θέματα που αφορούν στον θεσμό, αποτελεί κοινό στόχο όλων μας.».

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τους σπουδαστές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Φυλής στην εκδήλωση λήξης της χρονιάς

Θερμά συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο σπουδών έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς στην Καθηγήτρια κ. Ρούλα Λεβαντή και στην Αντιδήμαρχο κ. Χρυσούλα Κουράση, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου, και ακόμη δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δεξιοτεχνία των σπουδαστών στην απόδοση...
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μάγεψαν το κοινό οι Χορωδίες του Morgan State University και του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Η Δημοτική Χορωδία της Ι.Π. Μεσολογγίου, υπό τη Διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της κ. Σπύρου Χολέβα, έδωσε το μουσικό έναυσμα, αποδίδοντας γνωστά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια. Στη συνέχεια, ακολούθησε το παγκοσμίου φήμης χορωδιακό σύνολο του Morgan State University, υπό τη Διεύθυνση του κ. Eric Conway, Πρόεδρο του Τμήματος Καλών και Παραστατικών Τεχνών του αμερικανικού πανεπιστημίου. Με επιλογές, που κυμαίνονταν από Gospel, Spirituals έως και σύγχρονα τραγούδια, τα 28 μέλη της Χορωδίας πραγματικά συνεπήραν το κοινό, που συμμετείχε με ενθουσιασμό, χτυπώντας ρυθμικά τα χέρια και τραγουδώντας. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη για...
Εικαστικά Κεντρική Μακεδονία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Nelly’s: Αναδρομική έκθεση για τη σπουδαία Ελληνίδα Φωτογράφο, στα Αικατερίνεια του Δήμου Κατερίνης

Ένα αφιέρωμα-αναδρομή στο έργο της σπουδαίας Μικρασιάτισσας Φωτογράφου Nelly’s αποτελεί η Έκθεση Φωτογραφίας, που με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, φιλοξενείται στην Αστική Σχολή, στο πλαίσιο των «Αικατερινείων», που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης.

Η έκθεση τιτλοφορείται: «Nelly’s, από το Αϊδίνι στη Νέα Υόρκη». Καθοριστική συμβολή στη διοργάνωσή της έχει ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου, κ. Αναστάσιος Μπογιατζής, προσφέρει στους επισκέπτες μία εμπεριστατωμένη περιήγηση.

Η «Nelly’s» υπηρέτησε την Τέχνη της στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ ο επαγγελματικός φακός της αποτύπωσε τις μεγαλύτερες μορφές του πολιτικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Η έκθεση γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης, τον Οργανισμό Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) και τη Γκαλερί «Χρύσα».
Επίσης, ανοικτό κάλεσμα στο κοινό να επισκεφτεί τις εκθέσεις στην Αστική Σχολή, καθώς και όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις των φετινών «Αικατερινείων» απευθύνει ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού κ. Γιάννης Νταντάμης, κάνοντας λόγο για τη διαχρονική συμβολή του θεσμού στην προαγωγή του Πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής.
Παράλληλα, στην Αστική Σχολή λειτουργεί και η Έκθεση Φωτογραφίας του καλλιτεχνικού φωτογράφου, κ. Παναγιώτη Φτάρα, Προέδρου του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας, με τίτλο: «Η Γυναίκα», ενώ ανοιχτή στο κοινό είναι και η Αίθουσα Γλυπτικής, με τις δημιουργίες του κ. Ευθύμη Καλεβρά.
Η έκθεση θα φιλοξενείται στην Αστική Σχολή έως τις 24 Νοεμβρίου 2023 και λειτουργεί καθημερινά: 10:00 π.μ.-13:00 μ.μ., και τις απογευματινές ώρες: 18:00-20:00.