ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τρίτη | 16 Απριλίου 2024
Ελληνική Οικονομία Στερεά Ελλάδα Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις εργασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Κροατία

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Φανή Παπαθωμά ολοκλήρωσαν την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 τον κύκλο επαφών και συναντήσεων εργασίας στην Κροατία, όπου στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν, επίσης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Μαριάννα Λιάσκου και το στέλεχος του Γραφείου Περιφερειάρχη κ. Μέλπω Στεφανίδη.
Κοινωνία Κρήτη Μπάσκετ Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συμμαχία για το περιβάλλον από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Μια συμμαχία για το περιβάλλον μεταξύ Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) ξεκινάει να αναπτύσσεται, με τον Δήμο να δηλώνει παρών στο πρόγραμμα Στρατηγικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας της Ε.Ο.Κ., φέρνοντας την κυκλική οικονομία και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης, σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Παιδεία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δράση για την ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πύργου

«Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τους κοινόχρηστους χώρους», είναι το μήνυμα της δράσης, που υλοποίησε το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου 2024 ο Δήμος Πύργου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της πρωτεύουσας του Νομού Ηλείας.

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Χανίων για την αντιμετώπιση σεισμών, σύμφωνα με το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε την Παρασκευή το πρωί 12 Απριλίου 2024 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων, με κυρίαρχα θέματα τη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, υπηρεσιών και εθελοντικών οργανώσεων, αναφορικά με την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, λόγω σεισμών. Παράλληλα, στο επίκεντρο τέθηκε και η Επιχειρησιακή Άσκηση Πεδίου «ΜΙΝΩΑΣ 2024», που θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, από τον Κ.Ο.ΔΗ.Π. και το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πατρέων

Υλοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 η εκδήλωση ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π.) με το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά.

Ενισχύεται ο στόλος των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων μετά από την παραλαβή ενός νέου οχήματος για πλύσιμο κάδων

Η προσθήκη του καινούριου οχήματος στον υπάρχοντα στόλο καδοπλυντηρίων της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση των προγραμμάτων πλύσης κάδων λόγω της αυξημένης χωρητικότητάς του (4 m3).Το συγκεκριμένο όχημα έχει τη δυνατότητα να πλένει εν κινήσει κάδους...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Άλλα κόμματα Βόρειος Τομέας Κεντρικός Τομέας

Μήνυμα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. προς Β. Τσιάρτα για ανάρτησή του σχετικά με την τύχη ενός πανό του φορέα στη Ν. Φιλαδέλφεια

Αντιδρώντας σε ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κ. Βασίλη Τσιάρτα στο twitter, μιας φωτογραφίας ενός πανό της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., το οποίο αναφερόταν στους κατά τη γνώμη τους ενόχους του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, να βρίσκεται σε κάδο απορριμμάτων, η Τοπική Επιτροπή Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης της ΑΝΤικαπιταλιστικής ΑΡιστερής ΣΥνεργασίας για την Ανατροπή εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως πιστό υπηρέτη του συστήματος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο γνωστός για την προβληματική του σχέση με την κοινή λογική και τις ακροδεξιές πολιτικές του αναζητήσεις, πρώην ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, φωτογραφίες που δείχνουν το πανό της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., που είχαμε κρεμάσει σε γέφυρα της Εθνικής Οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια, να έχει αφαιρεθεί και να είναι σε κάδο απορριμμάτων.
Το πανό αναφερόταν στο κρατικό και κυβερνητικό έγκλημα στα Τέμπη, ενώ επιπλέον έλεγε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δολοφονούν και πως τώρα πρέπει να αγωνιστούμε για δημόσια δωρεάν κοινωνικά αγαθά. Τέλος, ονομάτιζε τους βασικούς υπεύθυνους γι’ αυτά, δηλαδή, τις κυβερνήσεις Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το σύστημά τους. Αυτό, λοιπόν, το πανό ενόχλησε τον Τσιάρτα και την παρέα του, που κατά τα άλλα το παίζουν «αντισυστημικοί», ενώ είναι οι πιο πιστοί υπηρέτες του συστήματος.
Από τη μεριά μας, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε, όπως και τους «εθελοντές της Εθνικής Δημιουργίας», που σύμφωνα με αυτόν κατέβασαν το πανό μας, πως ό,τι και να κάνουν δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας, μέχρις ότου ο φασισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο εθνικισμός, ο ίδιος ο καπιταλισμός τελικά, πάρουν τη θέση που τους αρμόζει στον πολιτικό απόπατο, μαζί με τα σκουπίδια της πολιτικής που παράγουν.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. Ιωνίας-Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας-Μεταμόρφωσης