ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τρίτη | 16 Απριλίου 2024
Ελληνική Οικονομία Στερεά Ελλάδα Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις εργασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Κροατία

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Φανή Παπαθωμά ολοκλήρωσαν την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 τον κύκλο επαφών και συναντήσεων εργασίας στην Κροατία, όπου στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν, επίσης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Μαριάννα Λιάσκου και το στέλεχος του Γραφείου Περιφερειάρχη κ. Μέλπω Στεφανίδη.
Κοινωνία Κρήτη Μπάσκετ Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συμμαχία για το περιβάλλον από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Μια συμμαχία για το περιβάλλον μεταξύ Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) ξεκινάει να αναπτύσσεται, με τον Δήμο να δηλώνει παρών στο πρόγραμμα Στρατηγικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας της Ε.Ο.Κ., φέρνοντας την κυκλική οικονομία και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης, σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Παιδεία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δράση για την ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πύργου

«Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τους κοινόχρηστους χώρους», είναι το μήνυμα της δράσης, που υλοποίησε το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου 2024 ο Δήμος Πύργου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της πρωτεύουσας του Νομού Ηλείας.

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Χανίων για την αντιμετώπιση σεισμών, σύμφωνα με το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε την Παρασκευή το πρωί 12 Απριλίου 2024 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων, με κυρίαρχα θέματα τη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, υπηρεσιών και εθελοντικών οργανώσεων, αναφορικά με την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, λόγω σεισμών. Παράλληλα, στο επίκεντρο τέθηκε και η Επιχειρησιακή Άσκηση Πεδίου «ΜΙΝΩΑΣ 2024», που θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, από τον Κ.Ο.ΔΗ.Π. και το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πατρέων

Υλοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 η εκδήλωση ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π.) με το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά.

Ενισχύεται ο στόλος των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων μετά από την παραλαβή ενός νέου οχήματος για πλύσιμο κάδων

Η προσθήκη του καινούριου οχήματος στον υπάρχοντα στόλο καδοπλυντηρίων της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση των προγραμμάτων πλύσης κάδων λόγω της αυξημένης χωρητικότητάς του (4 m3).Το συγκεκριμένο όχημα έχει τη δυνατότητα να πλένει εν κινήσει κάδους...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Αθήνα Βόρειος Τομέας Ελλάδα

Η συντακτική ομάδα της «ΠΥΡΡΑ NEWS» συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική συνάντηση της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας μας: «ΠΥΡΡΑ NEWS», με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας-Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ.

Δύο, περίπου, εβδομάδες μετά από την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της πανελλαδικής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας: «ΠΥΡΡΑ NEWS», οδεύοντας προς το στάδιο της πλήρους ενεργοποίησης της θεματολογίας της, η συντακτική μας ομάδα επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας-Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ στο γραφείο του στη Μητρόπολη, προκειμένου να τον ενημερώσει για το καινούργιο ειδησεογραφικό μας εγχείρημα, το οποίο μεταξύ άλλων θα δραστηριοποιείται και στους τρεις Δήμους της ιεραρχικής δικαιοδοσίας του.

Η συζήτηση με τον Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ κινήθηκε όπως πάντοτε σε εξαιρετικά καλό κλίμα και μετά από την ολοκλήρωσή της ο Σεβασμιότατος δήλωσε για την ηλεκτρονική εφημερίδα μας πως: «Ημέρα που εορτάζουμε τους αγίους Αθανάσιο και Κύριλλο, Πατριάρχες Αλεξανδρείας, έχω τη μεγάλη χαρά και τιμή να χαιρετίζω τη νέα προσπάθεια που κάνει το «ΠΥΡΡΑ NEWS» και οι συνεργάτες αυτού. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πλούσια την ευλογία του Θεού και όρεξη για δουλειά. Άλλωστε, η εμπειρία που έχετε δηλώνει πάντοτε και όλοι έχουμε δει τη μαρτυρία ότι υπηρετείτε με τρόπο παραδειγματικό την ενημέρωση και με αντικειμενικό τρόπο παραθέτετε τα γεγονότα. Να συνεχίσετε σε αυτή τη διαδρομή. Η τοπική μας Εκκλησία θα είναι πάντα κοντά σας, θα είναι πάντα δίπλα σας. Και με όλη μου την καρδιά να ευχηθώ ο Θεός να ευλογήσει το έργο σας και να απολαμβάνουμε όλοι εμείς τους καρπούς και τα δώρα, τα οποία φέρνει η αντικειμενική ενημέρωση. Καλή επιτυχία. Ο Θεός να είναι κοντά σας.».