ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Κεντρικός Τομέας Κοινωνία Υγεία

Η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στο επίκεντρο της συνάντησης του Cluster εξωσωματικής γονιμοποίησης στα γραφεία του Ι.Σ.Α.

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του Ι.Σ.Α. και του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας-ΕΛΙΤΟΥΡ κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κ. Θέμη Μαντζαβίνου, με πλήθος γυναικολόγων, ειδικών από τον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα Ιατρικός Τουρισμός και Αναπαραγωγική Ιατρική - Παρόν και Μέλλον.

Ο κ. Γιώργος Πατούλης, αφού ευχαρίστησε προσωπικά έναν προς έναν τους ιατρούς, που συμμετείχαν στη συνάντηση, που ακολουθεί την πρώτη που είχε πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, τόνισε πως το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας-ΕΛΙΤΟΥΡ, όρισε το 2023-2024, ως Έτος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για την Ελλάδα, με στόχο να αναδείξει την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό για την Εξωσωματική Γονιμοποίηση παγκοσμίως.
Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και της ΕΛΙΤΟΥΡ, κ. Γιώργος Πατούλης, επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτού του συνεργατικού φορέα, που δημιουργήθηκε με στόχο να ενώσει κάτω από μια κοινή στέγη όλους τους γυναικολόγους, ειδικούς στον χώρο της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με σκοπό να καταστήσει την Εξωσωματική Γονιμοποίηση την αιχμή του δόρατος για τον Τουρισμό Υγείας στη χώρα μας. Ειδικότερα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Με τη συνεργασία των πολιτικών, θεσμικών και περιφερειακών δυνάμεων φιλοδοξούμε η πρωτοβουλία αυτή να λάβει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη ως εθνική προσπάθεια, με μεγάλη εμβέλεια και προβολή παγκοσμίως, αναδεικνύοντας περισσότερες ευκαιρίες επενδύσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου του τουρισμού υγείας, αλλά και της οικονομίας της χώρας μας γενικότερα.».

Από την πλευρά του, ο Προέδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α.), κ. Θέμης Μαντζαβίνος, αφού συνεχάρη τον κ. Πατούλη για αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Με αυτή τη συνέργεια, το Cluster του I.V.F. θα έχει μια φωνή και ένα σπίτι, όπου θα μπορούν μέσα από αυτό όλοι οι γυναικολόγοι-μαιευτήρες να εκπροσωπούνται με σκοπό να προσελκύσουν το διεθνές κοινό και να προσεγγίσουν τις παγκόσμιες αγορές.».
Ενθουσιώδης υπήρξε και η αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων ιατρών, με τους κυρίους Πατούλη και Μαντζαβίνο να δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεταν, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, τη στρατηγική για τις επόμενες κινήσεις του φορέα.
Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της ΕΛΙΤΟΥΡ ο Αντιπρόεδρος Α΄ κ. Κωνσταντίνος Πάντος και η κ. Πέννυ Αμπατζή, ενώ το παρών έδωσαν πολλοί ακόμη γυναικολόγοι-μαιευτήρες, όπως οι κ.κ. Βασίλης Αθανασίου, Κωνσταντίνος Δημητρούλης, Γιώργος Ιωαννίδης, Νίκος Κανακάς και Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Γεώργιος Λαϊνάς, Τρύφων Λαϊνάς, Λεωνίδας Μαμάς, Γεώργιος Λάμπος, Αθανάσιος Σωτήρχος, Αλέξανδρος Τζεφεράκος και Ευγένιος Κουμαντάκης, ο Κλινικός Εμβρυολόγος κ. Μιχάλης Πελεκάνος, η Βιολόγος Αναπαραγωγής κ. Λίνα Ευγενή, η Γενική Διευθύντρια του δικτύου των Κλινικών κ. Βανέσα Δεληχρήστου και ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιο Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών κ. Αντώνιος Πολυδώρου.