ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Πέμπτη | 20 Ιουνίου 2024
Αθλητικά Ήπειρος Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας

Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας με την κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, γυμναστήριο κ.λπ.), με το έργο να χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ήπειρος Κοινωνία Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της εκπαιδευτικής δράσης: «Όσο Μεγαλώνω θα Ανακυκλώνω», στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πάργας

Ο πρώτος κύκλος της εκπαιδευτικής δράσης, με τίτλο: «Όσο Μεγαλώνω θα Ανακυκλώνω», ολοκληρώθηκε στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πάργας.
Θέατρο Κρήτη Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση: «Σκύλος στον Δρόμο», από τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Παράσταση: «Σκύλος στον Δρόμο», από τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, στην κατάμεστη «Πύλη Βηθλεέμ», με περισσότερους από 400 παρευρισκόμενους το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Μιλτιάδης Καναβός, δημιουργώντας τεράστιο εκνευρισμό στη Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας Αττικής

Στην 22η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου, μεταξύ άλλων, προέκυψε η αναπάντεχη κοινοποίηση της ανεξαρτητοποίησης του πρώην δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Μιλτιάδη Καναβού, προκαλώντας τεράστιο εκνευρισμό τόσο στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μανούρη όσο και στους Αντιδημάρχους και στους δημοτικούς του συμβούλους, γεγονός που αποτυπώθηκε τόσο στην αντιπαράθεση των κ.κ. Μιλτιάδη Καναβού και Παναγιώτη Μανούρη, όσο και των υπολοίπων στη συνέχεια του Συνεδρίασης, σχεδόν για κάθε θέμα, με την αδρεναλίνη να εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα ύψη, σε βάρος πάντοτε των επιχειρημάτων.

Mέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε. ορίστηκε ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, κ. Βασίλης Χριστοδούλου, ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) ως Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε., με τον Πρόεδρό της και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, να του εύχεται: «Καλή επιτυχία, γνωρίζοντας ότι η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα θέματα που αφορούν στον θεσμό, αποτελεί κοινό στόχο όλων μας.».

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τους σπουδαστές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Φυλής στην εκδήλωση λήξης της χρονιάς

Θερμά συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο σπουδών έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς στην Καθηγήτρια κ. Ρούλα Λεβαντή και στην Αντιδήμαρχο κ. Χρυσούλα Κουράση, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου, και ακόμη δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δεξιοτεχνία των σπουδαστών στην απόδοση...
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μάγεψαν το κοινό οι Χορωδίες του Morgan State University και του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Η Δημοτική Χορωδία της Ι.Π. Μεσολογγίου, υπό τη Διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της κ. Σπύρου Χολέβα, έδωσε το μουσικό έναυσμα, αποδίδοντας γνωστά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια. Στη συνέχεια, ακολούθησε το παγκοσμίου φήμης χορωδιακό σύνολο του Morgan State University, υπό τη Διεύθυνση του κ. Eric Conway, Πρόεδρο του Τμήματος Καλών και Παραστατικών Τεχνών του αμερικανικού πανεπιστημίου. Με επιλογές, που κυμαίνονταν από Gospel, Spirituals έως και σύγχρονα τραγούδια, τα 28 μέλη της Χορωδίας πραγματικά συνεπήραν το κοινό, που συμμετείχε με ενθουσιασμό, χτυπώντας ρυθμικά τα χέρια και τραγουδώντας. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη για...
Κοινωνία Κρήτη Τοπική Αυτοδιοίκηση Υγεία

Επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων κ. Σημανδηράκη σε προνοιακές δομές της πόλης

Σε προνοιακές δομές παιδιών βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων κ. Ελένη Ζερβουδάκη και συνεργάτες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

Αναλυτικότερα, ο Δήμαρχος Χανίων, βρέθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων, στον Κουμπέ, όπου μοίρασε πασχαλινά εδέσματα και λαμπάδες στα παιδιά, ενώ σύμφωνα με την καθιερωμένη πλέον παράδοσή τους έπαιξαν επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης συνομίλησε με τα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και Καλό Πάσχα.

Παράλληλα, δώρα και ευχές δόθηκαν και στα παιδιά που φιλοξενούνται στη «Στέγη Κοριτσιού-Άγιος Νεκτάριος» στα Παχιανά.
Επίσης, ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης επισκέφτηκε την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», όπου για ακόμα μια χρονιά ενόψει της εορταστικής περιόδου μοίρασε χειροποίητα δώρα, φτιαγμένα με αγάπη, στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται. Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) κ. Στέλιος Βαλυράκης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Οργανισμού κ. Κατερίνα Κουνελάκη και εργαζόμενοι του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., τους οποίους υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Γ.Ν. Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Βαρδής Γεωργακάκης, μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Χ., καθώς και εργαζόμενοι από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου.
Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πως: «Βρισκόμαστε εδώ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», για να δώσουμε ευχές. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στους μικρούς συμπολίτες μας, που βρίσκονται εδώ και δέχονται τις υπηρεσίες των γιατρών και των νοσηλευτικού προσωπικού ενόψει του Πάσχα.
Να τους ευχηθούμε από καρδιάς, να είναι πολύ σύντομα στο σπίτι τους και αυτές οι περιπέτειες υγείας που περνούν να είναι απλά αναμνήσεις σε λίγο καιρό. Όλα αυτά, βέβαια, συνοδεύονται από τη σημασία που οφείλουμε όλοι να δίνουμε στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, στις υπηρεσίες που, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει και παρέχει σε υψηλό επίπεδο το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, στον αγώνα που δίνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και να στείλουμε ένα μήνυμα εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας ότι είμαστε δίπλα τους, ενισχύουμε τα αιτήματά τους και παλεύουμε όλοι μαζί για την ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση, με υγεία σε όλον τον κόσμο.».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., κ. Στέλιος Βαλυράκης, είπε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε εδώ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, και συγκεκριμένα στην Παιδιατρική Κλινική, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, προκειμένου να μοιράσουμε όμορφες δημιουργίες των παιδιών των κέντρων και των μελών των Κ.Α.Π.Η. στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική. Να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας τους. Καλό Πάσχα, με υγεία, και να γυρίσουν στα σπίτια τους, στους αγαπημένους τους ανθρώπους και στις οικογένειές τους.».
Επίσης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων και ακόμη ανέφερε πως: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος Χανίων, εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζοντας την προσωπική του ευαισθησία, αλλά και την ευαισθησία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Δήμου, μας έφερε τα πασχαλινά καλούδια. Όμορφα πράγματα από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., φτιαγμένα από παιδάκια, που προορίζονται για τα παιδάκια, που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων. Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο καλές γιορτές και καλό Πάσχα με υγεία.».
Ακόμη, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισκέφθηκε τα παιδιά που νοσηλεύονται και τους προσέφερε χειροποίητες λαμπάδες, κάρτες και κουλουράκια, που είχαν ετοιμάσει οι ηλικιωμένοι των Κ.Α.Π.Η. και τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργίας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., με την ευχή για ταχεία ανάρρωση.