ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Επισκέψεις στο Καρναβαλικό Εργαστήρι της Πάτρας καθ΄ όλη την καρναβαλική περίοδο

Περίπου 2.200 άτομα, στη συντριπτική πλειοψηφία τους παιδιά, από δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, σχολές, συλλόγους, Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α., εντός και εκτός Αχαΐας, επισκέφτηκαν σε λιγότερο από δίμηνο, για το διάστημα 25 Ιανουαρίου-13 Μαρτίου, το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, πραγματοποιώντας 50 επισκέψεις σε καθημερινή βάση.

Στις εκπαιδευτικές επισκέψεις, τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους συνοδούς-εκπαιδευτικούς τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, όπου έλαβαν από τους καλλιτέχνες, δημιουργούς, κατασκευαστές μια συγκροτημένη συνολική εικόνα για τη μεγάλη γιορτή την Πάτρας, το αγαπημένο τους Καρναβάλι. Παράλληλα, μάθαιναν για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται τα άρματα και τα στοιχεία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Συγκεκριμένα, αυτό το διάστημα το Καρναβαλικό Εργαστήρι επισκέφτηκαν (αρκετά από αυτά σε διπλά τμήματα) τα δημοτικά σχολεία των Πατρών 2ο, 22ο, 25ο, 16ο, 42ο, 36ο, 18ο, 23ο, 53ο, 34ο, 13ο, 35ο, 45ο, 46ο, Ροϊτίκων, Άρλας Αχαΐας, Παραλίας Πατρών, Βάρδας, Κρήνης Πατρών, Κ. Μαζαρακίου, Καρυάς Κάτω Αχαΐας, τα νηπιαγωγεία 26ο Πατρών, 18ο Πατρών, Νέας Μανωλάδας Ηλείας, οι παιδικοί σταθμοί «Χρυσάνθεμο», «Πεταλουδάκια», «Γύρω Γύρω Όλοι», «Στρουμφάκια», «Το Ρόδι», «Κατερίνα Γεώρμα», «Αερόστατο», «Το Μικρό Καράβι», «Baby Parking Patras», «My Playschool», τα γυμνάσια Νεοχωρίου Ηλείας, Σαραβαλίου και το 1ο ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», η Χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας, η Σχολή Φωτογραφίας «Spontaneous Shooters» από την Αθήνα, ο Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Ναυπακτίας «Αλκυόνη», το Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. «Πρωτοπορεία», ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία-Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) του Π.Γ.Ν.Π..