ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τρίτη | 16 Απριλίου 2024
Ελληνική Οικονομία Στερεά Ελλάδα Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις εργασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Κροατία

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Φανή Παπαθωμά ολοκλήρωσαν την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 τον κύκλο επαφών και συναντήσεων εργασίας στην Κροατία, όπου στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν, επίσης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Μαριάννα Λιάσκου και το στέλεχος του Γραφείου Περιφερειάρχη κ. Μέλπω Στεφανίδη.
Κοινωνία Κρήτη Μπάσκετ Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συμμαχία για το περιβάλλον από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Μια συμμαχία για το περιβάλλον μεταξύ Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) ξεκινάει να αναπτύσσεται, με τον Δήμο να δηλώνει παρών στο πρόγραμμα Στρατηγικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας της Ε.Ο.Κ., φέρνοντας την κυκλική οικονομία και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης, σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Παιδεία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δράση για την ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πύργου

«Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τους κοινόχρηστους χώρους», είναι το μήνυμα της δράσης, που υλοποίησε το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου 2024 ο Δήμος Πύργου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της πρωτεύουσας του Νομού Ηλείας.

Εξαιρετική η εκδήλωση του Μικρασιατικού Συλλόγου Νέου Ψυχικού «Ο Άγιος Γεώργιος», για τη «Συνθήκη της Λοζάνης», με ομιλητή τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Νέου Ψυχικού «Ο Άγιος Γεώργιος» διοργάνωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με τίτλο: «Συνθήκη της Λοζάνης – Οι αλήθειες που «καίνε» τις αυθαίρετες παρερμηνείες της Τουρκίας», με ομιλητή τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, από τον Κ.Ο.ΔΗ.Π. και το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πατρέων

Υλοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 η εκδήλωση ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π.) με το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά.

Ενισχύεται ο στόλος των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων μετά από την παραλαβή ενός νέου οχήματος για πλύσιμο κάδων

Η προσθήκη του καινούριου οχήματος στον υπάρχοντα στόλο καδοπλυντηρίων της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση των προγραμμάτων πλύσης κάδων λόγω της αυξημένης χωρητικότητάς του (4 m3).Το συγκεκριμένο όχημα έχει τη δυνατότητα να πλένει εν κινήσει κάδους...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Αθήνα Δυτικός Τομέας Ελλάδα ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Πολιτική

Επίδειξη πολιτικής δύναμης από τον Μιχάλη Καρχιμάκη στο Περιστέρι

Πλήθος κόσμου στην πολιτική συγκέντρωση του Μιχάλη Καρχιμάκη στο Περιστέρι, όπου μίλησε μπροστά σε εκατοντάδες άτομα, τα οποία κατέκλυσαν το μεγάλο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Της Παναγιώτας Σούγια

Μπροστά σε εκατοντάδες εν δυνάμει ψηφοφόρους του μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛΛ., κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην έναρξη της προεκλογικής του καμπάνιας, δίνοντας το στίγμα της μεγάλης δυναμικής και του ισχυρού ερείσματος που έχει στην εκλογική βάση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές του Κινήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως το κρύο απόγευμα του Σαββάτου, 21 Γενάρη, αρκετός κόσμος παρέμεινε έξω από το κτήριο, καθώς στον χώρο του μεγάλου αμφιθέατρου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία δεκάδων πρωτοκλασάτων στελεχών του Κινήματος, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον κ. Κώστα Λαλιώτη και τον κ. Ανδρέα Τσούνη, σύζυγο της αείμνηστης προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φώφης Γεννηματά, τους κ.κ. Παύλο Χρηστίδη, Φίλιππο Σαχινίδη, Γρηγόρη Νιώτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Οικονόμου, Κατερίνα Μπατζελή, αλλά και τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη μαζί με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Ζενέτο, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Καρχιμάκη, ισχυρό δείγμα της εκτίμησης που του έχουν διαχρονικά.
Σε ό,τι αφορά στο πολιτικό σκέλος της εκδήλωσης, τον ομιλητή της βραδιάς προλόγισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.), κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έδωσε τη ζωή του και μεγάλωσε μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Και καμιά φορά πιστεύουμε πως γεννήθηκε μέσα στα γραφεία. Και δεν υπάρχει άνθρωπος από τον Έβρο έως την Κρήτη, που να μην ξέρει ότι ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Αυτό του δίνει μια ιδιαίτερη ψυχολογία.», επίσης, πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως: «Ο Μιχάλης όλα αυτά τα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή. Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος ξέραμε πάντα πως ό,τι χρειαζόμαστε πρέπει να πάμε να τον βρούμε. Είναι κομμάτι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και το ξέρουμε όλοι. Είναι κομμάτι της λειτουργίας, της ιστορίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..» και ακόμη επισήμανε πως: «Πολλές φορές τη μεγάλη του δράση την πλήρωσε, γιατί κυνηγήθηκε, αλλά λίγοι ξέρουν ότι ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι αυτός, που είναι ο δημιουργός της «Διαύγειας», του συστήματος, δηλαδή, που σήμερα δίνει στον πολίτη τη δυνατότητα να ελέγξει όλα τα πρόσωπα του δημοσίου τομέα. Λίγοι ξέρουν ότι είναι αυτός, ο οποίος μέσα στη Βουλή έδωσε τη μάχη για να μην μπορούν πλέον βουλευτές και υπουργοί να έχουν offshore εταιρείες.».

Οι κ.κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Μιχάλης Καρχιμάκης

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Όλα αυτά τα χρόνια έχω επιλέξει ένα μοντέλο πολιτικής διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Έχουμε διαλέξει την πολιτική, που δεν τη βρίσκεις στα «τηλεπαράθυρα», αλλά τη συναντάς στους δρόμους και τις γειτονιές, στις συζητήσεις και τις πλατείες, στα καφενεία, με τους ανθρώπους που δυσκολεύονται. Την πολιτική που απαιτεί ουσία και διαρκή αγώνα, για να γίνει η ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Την πολιτική, που βάζει τον πολίτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο, και όχι τα πολιτικά συμφέροντα. Αυτόν τον δρόμο έχουμε διαλέξει να βαδίζουμε μαζί. Και αυτόν τον δρόμο σας ζητώ να συνεχίσουμε να περπατάμε. Έναν δρόμο για την αξιοπρέπεια και την ελπίδα των πολιτών της δυτικής Αθήνας. Για το παρόν και το μέλλον, που αξίζει η δυτική Αθήνα και τα παιδιά μας. Αγαπητοί φίλοι, σας κοιτώ στα μάτια και ζητώ απ’ τον καθένα και την καθεμιά από σας να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη, για μια υπερήφανη δυτική Αθήνα, που μπορεί να εξελίσσεται και να δημιουργεί. Μια δυτική Αθήνα πολύ διαφορετική από αυτήν που αφήνει ο πρωθυπουργός, και «στα χαρτιά» βουλευτής δυτικής Αθήνας. Όπως είχε πει το 2.019: έχει μια άλλη άποψη για όλους εσάς, θεωρώντας ότι το Περιστέρι, η δυτική Αθήνα, μπορεί να βγάζουν μόνον ψυκτικούς και ηλεκτρολόγους. Εμείς απαντάμε πως είμαστε υπερήφανοι για τους τεχνίτες. Και αν είχε μπει στον κόπο να επισκεφτεί την Περιφέρειά του, θα έβλεπε και τους γιατρούς και τους επιστήμονες και τους δικηγόρους. Όλους, που μαζί μοχθούν για το κοινό καλό. Όμως, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να είναι απών. Χρησιμοποίησε την εκλογική του Περιφέρεια ως μια προεκλογική βιτρίνα. Ποτέ δεν ασχολήθηκε με το περιεχόμενό της, τους ανθρώπους της και τα προβλήματά τους. Αντίθετα, αναλώθηκε σε κάποιες εθιμοτυπικές συναντήσεις με δημάρχους της περιοχής, μόνο και μόνο για να αστράψουν τα «φλας» των δημοσιογράφων. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την εκλογή του, τα προβλήματα της δυτικής Αθήνας παραμένουν άλυτα, αν όχι σε χειρότερη κατάσταση.».

Στο βήμα, ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης

Στη συνέχεια, μίλησε αναλυτικότερα για τα πολλά προβλήματα της δυτικής Αθήνας και συνέχισε τονίζοντας πως: «Μοναδική ελπίδα μέχρι σήμερα για τους ανθρώπους της περιοχής είναι ορισμένοι άξιοι δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που απόψε είναι πάρα πολλοί μαζί μας. Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την αναβάθμιση της περιοχής, σε οδικά δίκτυα, σε συγκοινωνίες, σε έργα υποδομής, σε καθαριότητα, σε όλα τα επίπεδα.», κι ακόμη επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Ευθύνη, όμως, έχει και η αντιπολίτευση και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της δυτικής Αθήνας, που μέχρι σήμερα δεν φρόντισαν να φέρουν τον πρωθυπουργό ενώπιον των ευθυνών του.».
Ακολούθως, ο κ. Καχριμάκης ανέφερε πως: «Φίλες και φίλοι, σήμερα, εδώ από το Περιστέρι, ζητώ τη στήριξή σας για να δώσουμε στη δυτική Αθήνα τη φωνή που της αξίζει. Για να έχει η δυτική Αθήνα την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που της αξίζει. Μέσα από τη στήριξή σας και την ψήφο σας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Νίκο Ανδρουλάκη, για να σπάσει ο άξονας της συντήρησης, που σχηματίζει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Για να αναλάβει τη διακυβέρνηση μια αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Πρόεδρό μας σε ρόλο πρωταγωνιστή, για να μπει, επιτέλους, τέλος στον κατήφορο. Έναν κατήφορο δίχως τέλος. Σε έναν κατήφορο, που μας καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία, που αντί να προστατέψει την κοινωνική πλειοψηφία, εφάρμοσε ένα ακραία ταξικό πρόγραμμα, το οποίο έκανε τους πλούσιους φίλους της κυβέρνησης ακόμη πιο πλούσιους. Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς.» προσθέτοντας πως: «Γι’ αυτό εμείς σήμερα, εδώ από το Περιστέρι, απαιτούμε να επανέλθει τώρα η προστασία της πρώτης κατοικίας. Να καταργηθεί τώρα το ποινικό ακαταδίωκτο των τραπεζιτών, που τους καθιστά ασύδοτους και ανεξέλεγκτους. Να φορολογηθούν τώρα τα υπερκέρδη των τραπεζών, που έχουν να φορολογηθούν από το 2.012 . Και, επιτέλους, να παίξουν οι τράπεζες τον αναπτυξιακό τους ρόλο.».
Επίσης, ο κ. Καρχιμάκης μίλησε και για άλλα ζητήματα της Οικονομίας, καθώς και για τα προβλήματα των συνταξιούχων, στηλίτευσε τη δράση των «χρυσοπληρωμένων» στελεχών των εταιρειών ενέργειας, ζήτησε «να μειωθεί άμεσα ο Φ.Π.Α. στα βασικά ήδη κατανάλωσης», επισημαίνοντας πως «η σοσιαλιστική Ισπανία τον μηδένισε», και συμπλήρωσε πως: «Απαιτούμε να μπει «πλαφόν» στη λιανική τιμή του ρεύματος, για να ανασάνει, επιτέλους, ο κόσμος.».
Ακόμη, ο κ. Καρχιμάκης επισήμανε πως: «Πάντα ήμουν απέναντι στο δόγμα ότι η Οικονομία αποφασίζει, η πολιτική εκτελεί και η κοινωνία πρέπει να υποτάσσεται. Σας καλώ, λοιπόν, όλους μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., με τον Πρόεδρό μας, να πούμε ένα: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η κοινωνία και οι ανάγκες της πρέπει να επιστρέψουν στο προσκήνιο. Φτάνει πια! Οι πολιτικοί δεν μπορεί να είναι εντολοδόχοι συμφερόντων. Πρέπει να είναι υπηρέτες των ανθρώπων. Πρέπει να είναι υπηρέτες του λαού. Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι πράξη το σύνθημα: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση και ο Λαός στην Εξουσία.».

Κατόπιν, αναφέρθηκε στις φιλολαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στην κεντρική ιδεολογία του, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε ο μόνος πολιτικός χώρος, που μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη προοδευτική εναλλακτική πρόταση για το μέλλον. Είμαστε ο μόνος χώρος, που μπορεί να σπάσει τα δεσμά της τεχνητής πόλωσης της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο μόνος χώρος, που μπορεί να απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Και αυτό θα το καταφέρουμε φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, με σταθερό προσανατολισμό στα ιδανικά και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη. Σταθερό προσανατολισμό στις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου. Σταθερό προσανατολισμό στο τρίπτυχο της αείμνηστης Προέδρου μας, της Φώφης Γεννηματά, για ενότητα, αυτόνομη πορεία, σοσιαλδημοκρατική προοδευτική ταυτότητα. Μόνο έτσι θα οικοδομήσουμε ένα μέλλον αντάξιο των ονείρων και των αναγκών του ελληνικού λαού.», διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους καθαρούς, που δεν τους κρατάει κανείς και δεν φοβούνται να συγκρουστούν με τα συμφέροντα και τα κακώς κείμενα, ούτε με τους «Πάτσηδες», ούτε με τους «Χειμάρες», ούτε με τους τραπεζίτες, ούτε με τους ολιγάρχες, ούτε με κανέναν από αυτούς, που θέλουν να καθορίζουν τη μοίρα των πολλών. Χρειαζόμαστε ανθρώπους, που έχουν αποδείξει ότι δεν είναι «φτερά στον άνεμο», που ακόμη και «κόντρα» στο προσωπικό τους συμφέρον μένουν πιστοί σε αρχές και αξίες, μένουν πιστοί στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την πολιτική έως σήμερα, ποτέ δεν δίστασα να συγκρουστώ με πρόσωπα και καταστάσεις, που έπλητταν το δημόσιο συμφέρον. Επέλεξα συνειδητά έναν δρόμο αγώνα δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στους ανθρώπους. Όχι γενικά και αόριστα, αλλά προσωπικά. Επειδή για εμένα η μάχη στη δυτική Αθήνα ήταν και είναι θέμα επιλογής. Δεν ήταν, αγαπητοί φίλοι, το σκαλοπάτι για να μπορώ να διαπραγματεύομαι θέσεις ή να κλείνω το μάτι στη δεξιά, αποσιωπώντας τις ευθύνες της, όποτε και εάν χρειάστηκε να συγκρουστώ μαζί της. Στις προηγούμενες εκλογές από εδώ, από το Περιστέρι, δεσμεύτηκα πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είμαι εδώ από την επόμενη κιόλας μέρα. Γι’ αυτό σήμερα μπορώ και σας κοιτώ στα μάτια, γιατί έμεινα πιστός στη δέσμευσή μου αυτή. Γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια ήμουν καθημερινά εδώ στη δυτική Αθήνα και δεν επανεμφανίστηκα ξαφνικά πριν λίγους μήνες. Ξέρετε όλοι ότι δεν εκλέχτηκα για πολύ λίγες ψήφους. Και ξέρετε τι λένε; Όποιος χάνει, χάνεται. Εγώ ήμουν εδώ.» και ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Η χρονιά αυτή σηματοδοτεί την αρχή μιας ακόμη μάχης. Μιας μάχης για τις κοινές μας αρχές και τις κοινές μας αξίες. Γι’ αυτές που έμαθα και θα συνεχίσω να πορεύομαι. Και σας ζητώ να δώσουμε μαζί άλλη μια μάχη. Να δώσουμε μαζί άλλον έναν αγώνα. Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτόν τον όμορφο αγώνα, τον δύσκολο. Και να τον δώσουμε σπίτι-σπίτι, γειτονιά-γειτονιά. Να δώσουμε τον αγώνα της καρδιάς μας, τον αγώνα της ψυχής μας, τον αγώνα των συναισθημάτων μας, τον αγώνα μιας ολόκληρης ζωής. Σε αυτόν τον αγώνα ζητώ τη στήριξή σας και την αγάπη σας. Και δεσμεύομαι να υπηρετώ τις κοινές μας αρχές. Δεσμεύομαι να υπηρετώ τις κοινές μας αξίες. Δεσμεύομαι, και το ξέρετε, να είμαι εδώ και την επόμενη μέρα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, πάντα στη διαδρομή μου. Καλό μας αγώνα σύντροφοι. Να ξανακάνουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρωταγωνιστή στην Ελλάδα, στη δυτική Αθήνα. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της προσφοράς, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της δύναμης, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της αλήθειας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της ελπίδας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. των συγκρούσεων, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που μας έκανε υπερήφανους και θα μας ξανακάνει υπερήφανους. Καλό μας αγώνα.».

Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης