ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση Υγεία

Εμβολιασμός παιδιών Ρομά για την ιλαρά στον Πύργο από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Ο Δήμος Πύργου, μέσω του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και του Κ.Ε.Π. Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ., πραγματοποίησε την Τετάρτη και την Πέμπτη, 27 & 28 Μαρτίου 2024, εμβολιασμούς για την ιλαρά σε παιδιά 12 μηνών έως και 16 χρονών, σε έξι καταυλισμούς Ρομά.

Συγκεκριμένα, στην κινητή μονάδα υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ. εξετάστηκαν 64 παιδιά, εκ των οποίων τα 47 εμβολιάστηκαν, με την υποστήριξη της νοσηλεύτριας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πύργου κ. Γεωργίας Παπαδοπούλου και της διαμεσολαβήτριας Ρομά κ. Νεκταρίας Ρούπα.

«Με προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, κινητοποιηθήκαμε άμεσα λόγω έξαρσης της νόσου της ιλαράς, για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης της κοινότητας των Ρομά. Επισημαίνουμε την επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούν και με τις δύο δόσεις εμβολιασμού όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει και, κυρίως, τα μικρά παιδιά.», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Στάθης Καννής.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας κ. Δημήτριος Τζουανόπουλος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά, που παρείχαν σημαντική υποστήριξη στον Ε.Ο.Δ.Υ. για την ενημέρωση και τη διαχείριση του πληθυσμού των καταυλισμών, ανέφερε πως: «Όλα τα άτομα, που δεν έχουν νοσήσει ή δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι επίνοσα στην ιλαρά, και η εμβολιαστική κάλυψη των ειδικών ομάδων θεωρείται η μόνη ενέργεια για την πρόληψη έξαρσης και εξάπλωσής της, που, σύμφωνα με τις αναφορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται έντονα σε παιδιά και ενήλικες.».