ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση Υγεία

Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην τελετή λήξης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας κατά της κατάθλιψης EAAD-Best

Στην τελετή λήξης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας κατά της κατάθλιψης EAAD-Best, που υλοποίησε η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) τα έτη 2021-2024, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας εκ των πέντε Δήμων της Αττικής, που συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα, το οποίο είχε δύο βασικούς στόχους: αφενός τη βελτίωση της φροντίδας των ατόμων που πάσχουν από καταθλιπτικές διαταραχές και αφετέρου την πρόληψη της αυτοκτονικής συμπεριφοράς.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, η οποία παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, που απονεμήθηκε στον Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για την αρωγή του στην επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος, συνεχάρη τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. για την ευαισθητοποίηση και τις παρεμβάσεις τους στην κοινότητα, με κυρίαρχο μήνυμα πως: «Η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε. Είναι μία πραγματική ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπισθεί.», και, παράλληλα, μετέφερε τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Αμαρουσίου πως θα βρίσκεται κοντά και θα υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία τους, που θα αφορά στην ψυχική υγεία των πολιτών.

Το πρόγραμμα EAAD-Best υλοποιήθηκε μέσα από μία παρέμβαση τεσσάρων επιπέδων στην κοινότητα.
-Συνεργασία με επαγγελματίες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
-Εκπαίδευση μέσω της ευαισθητοποίησης των πολιτών.
-Συνεργασία με άτομα «κλειδιά» της κοινότητας, όπως εκπαιδευτικοί, φαρμακοποιοί και άλλοι.
-Υποστήριξη ατόμων που εμφανίζουν κατάθλιψη και των συγγενών τους.

Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος των Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη.