ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Θεσσαλία Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση Υγεία

Δωρεάν Εργαστήρια Ευεξίας & Κύκλοι Άθλησης για 2η χρονιά στον Δήμο Ελασσόνας

Για 2η χρονιά φέτος, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιήσει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με τη συμμετοχή στα τμήματα άθλησης να είναι δωρεάν για όλους, καθώς η χρηματοδότησή τους γίνεται από τους ίδιους πόρους του Δήμου.

Τα προγράμματα άθλησης αφορούν στα παιδιά και στους ενήλικες, γυναίκες και άντρες, και έχουν τίτλο: «Εργαστήρια Ευεξίας & Κύκλοι Άθλησης 2024».
Οι «Κύκλοι Άθλησης» απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, ώστε να γνωρίσουν τις βασικές δεξιότητες διαφόρων αθλημάτων. Τα μαθήματα διεξάγονται από έμπειρους εκπαιδευτές / προπονητές και τα παιδιά θα αθληθούν, θα ψυχαγωγηθούν και, ταυτόχρονα, μπορεί να διαφανεί η κλίση τους σε κάποιο άθλημα.
Τα «Εργαστήρια Ευεξίας» θα συμβάλλουν στην εκγύμναση και στην αναψυχή των ενηλίκων, αντρών και γυναικών.
Οι άξονες γύρω από τους οποίους κινείται το συνολικό πρόγραμμα άθλησης είναι η βελτίωση της υγείας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, η δια βίου φυσική άσκηση και η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου του γενικού πληθυσμού του Δήμου, καθώς και η καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης από μικρή ηλικία.

Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η κ. Βίκη Παγγέα, Ειδική Συνεργάτης Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού.
Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:
«ΚΥΚΛΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ» για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου:
-Μπάσκετ
-Τένις
-Στίβος (βασικά αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού)
-Ποδόσφαιρο
-Βόλεϊ
«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ» για ενήλικες:
Για γυναίκες:
• Zumba
• Ήπια Γυμναστική
• Δυναμική Γυμναστική
Για άντρες:
• Γυμναστική Γενικής Ενδυνάμωσης
Επίσης, από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν απαιτείται αγορά ειδικού εξοπλισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις ενδιαφέροντος για ενήλικες και παιδιά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας: www.dimoselassonas.gr και να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά με τον ανάλογο τίτλο, «Εργαστήρια Ευεξίας» ή «Κύκλοι Άθλησης», με αποστολή στο e-mail: dimoselassonas@gmail.com ή με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δήμου, 6ης Οκτωβρίου 57, Ελασσόνα (υπόψη κ. Βίκης Παγγέα), από 08:00 ως 15:00 καθημερινά.
Ο κάθε αιτών συμπληρώνει με τον αριθμό 1 την πρώτη προτίμηση και ακολουθούν αριθμητικά οι επόμενες προτιμήσεις του.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δωρεάν Πρόγραμμα Άθλησης 2024 του Δήμου Ελασσόνας οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ευγενία Τσιάρα στο τηλέφωνο: 2493350227, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 8:30-14:30.