ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Τετάρτη | 24 Απριλίου 2024
Auto-Moto Βόρειος Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα ηλικίας 40 ετών και άνω συμμετείχαν στο 1ο Regularity Sprint Πεντέλης

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν απόλαυσαν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη, στο 1ο Regularity Sprint, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης.
Ελληνική Οικονομία Ιόνια Νησιά Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus 2024»

Πρόκειται για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.
Άλλα Αθλήματα Νότιο Αιγαίο Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ρόδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης, αλλά και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Αθλήματος της Τοξοβολίας, βρέθηκαν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Αλέξανδρος Νασούλας, οι οποίοι παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024

Με επτά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος», στην Αθήνα, και επέστρεψε στην έδρα του με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από τον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, αναγνωρίζοντας την οφειλή όλων να στηρίζουνε και να βοηθάνε τα πάσχοντα και ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όχι με τη μορφή οίκτου και ελεημοσύνης, αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή, συνεχίζει και φέτος τη δράση: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Πετυχημένο το ομαδικό εργαστήριο του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Τα άτομα, που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα, που τέθηκαν σε εργασιακά θέματα. Επίσης, το Κέντρο Κοινότητας Νάουσας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θωμαή Δημητριάδου για...
Αττική Ιστορία Κοινωνία

Την 198η επέτειο από την Έξοδο τίμησαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ράπτης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Κεντρικός Τομέας Κοινωνία Τοπική Αυτοδιοίκηση Υγεία

Διήμερο Δράσης για την Υγεία από τα Συνταξιουχικά Σωματεία και τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν τα Συνταξιουχικά Σωματεία Ι.Κ.Α. και Ο.Α.Ε.Ε. της Καισαριανής μαζί με τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής, με θέμα: «Εξελίξεις στον χώρο της Υγείας. Καλύπτονται οι ανάγκες μας για σύγχρονο, ποιοτικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας;».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι τη συζήτηση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Καισαριανής, με κύρια ομιλήτρια την κ. Αφροδίτη Ρέτζιου, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, η οποία, αφού παρουσίασε την τραγική κατάσταση στον χώρο της Υγείας, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Αντί το κράτος και η κυβέρνηση να κάνουν μαζικές προσλήψεις υγειονομικών και να εξασφαλίσουν όλες τις αναγκαίες υποδομές, αντί να αυξήσουν τους μισθούς γιατρών και νοσηλευτών και να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς τους, ανοίγουν μια ακόμη «μπίζνα» μέσα στα δημόσια νοσοκομεία με τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία.» και ακόμη υπογράμμισε πως: «Το θέμα της υγείας του λαού πρέπει να το πάρει ο ίδιος πάνω του, μαζί με τους υγειονομικούς, και να απαιτήσει αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία.».

Επίσης, παρεμβάσεις έκαναν ο συνταξιούχος Γιατρός, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής κ. Νικόδημος Κατσαρέλης, ο ειδικευόμενος Γιατρός στο Νοσοκομείο «Αττικόν» κ. Νίκος Βεχλίδης, το μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ελλάδας κ. Τάσος Κλάδης ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα-Καισαριανής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών κ. Βασίλης Καλύβας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής κ. Κανέλλα Γεωργοπούλου και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Αθηνών & Περιχώρων κ. Θεοδοσία Τσαλατσάνη, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής κ. Γιώργος Κατημερτζής.

Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας Παγκρατίου από τα Συνταξιουχικά Σωματεία Ι.Κ.Α. και Ο.Α.Ε.Ε. και τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής.

Επίσης, μοιράστηκε ανακοίνωση στους εργαζόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές, με θετική ανταπόκριση από πλευράς τους, δηλώνοντάς τους συμπαράσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ακόμη, στους ασφαλισμένους που επισκέπτονταν το Κέντρο Υγείας ανοίχτηκε συζήτηση για τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας, καλώντας τους στην πάλη για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, που να καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και στην ιδιωτικοποίηση.