ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Σάββατο | 13 Ιουλίου 2024
Κρήτη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απομακρύνονται οι πυλώνες φωτισμού από την Πλατεία Ελευθερίας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης

Στην Πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε στις 6 το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Γιώργο Σισαμάκη, κατά τη διαδικασία απομάκρυνσης των πυλώνων φωτισμού λόγω των προβλημάτων στατικότητας που αντιμετώπιζαν.
Ιόνια Νησιά Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και εκβάθυνσης του ποταμιού στον Ποταμό Κέρκυρας

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στο ποτάμι του Ποταμού στην Κέρκυρα, οι οποίες αφορούν σε εκβάθυνση του ποταμιού, καθαρισμό του από τα φερτά υλικά και διαμόρφωση των εκβολών του. Ήδη, ο εργολάβος έχει εγκαταστήσει ειδικά μηχανήματα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.
Δυτική Ελλάδα Κοινωνία Περιβάλλον Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αυστηρές συστάσεις για τις παράνομες αφισοκολλήσεις από τον Δήμο Ναυπακτίας

Για ακόμη μία φορά απευθύνεται αυστηρή σύσταση από τον Δήμο Ναυπακτίας και τις αρμόδιες υπηρεσίες σε φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και ιδιώτες, που προβαίνουν σε παράνομες αφισοκολλήσεις.

Μοναδική συναυλιακή εμπειρία από το «Ξέφραγο Αμπέλι» στη Νέα Πεντέλη

Το μουσικό συγκρότημα «Ξέφραγο Αμπέλι» χάρισε σε πλήθος κόσμου μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, συνδυάζοντας την αυθόρμητη βιωματική πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους, που ένωσαν τα βήματά τους σε κύκλους, που αγκάλιασαν την κεντρική πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Αθλητικά έργα προϋπολογισμού 1,12 εκ. ευρώ στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αθλητισμού

Το Υπουργείο Αθλητισμού χρηματοδοτεί αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού ύψους 1.123.287 ευρώ στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, κατόπιν της συνάντησης, που είχε με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στην Αθήνα.

Συντήρηση διαβάσεων στο οδικό δίκτυο της πόλης του Κιλκίς

Με επιμέλεια συνεργείου της Τεχνικής Υπηρεσίας και τη συνδρομή των ελαιοχρωματιστών, που απασχολούνται στον Δήμο από το πρόγραμμα επιχορήγησης ανέργων άνω των 55, διαβάσεις πεζών έχουν ολοκληρωθεί στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου από το ύψος των Δικαστηρίων μέχρι και την είσοδο του Γενικού...
Κρήτη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γιώργος Αγριμανάκης καλωσόρισε τον Πρέσβη της Κίνας εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου Κρήτης και μετέφερε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ενδυναμώσει τις σχέσεις της με την Κίνα σε κάθε επίπεδο. Η ανάπτυξη του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και της επιχειρηματικότητας τέθηκαν ως ζητήματα προτεραιότητας από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην οποία εξετάστηκε η προοπτική ανάπτυξης συνεργασιών στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της ενέργειας, ενώ αναφορά έγινε και στην αδελφοποίηση του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης με...
Δυτική Μακεδονία Κοινωνία Μουσική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απολαυστική η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με τους κ.κ. Χρήστο Παπαδόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Στέλιο Διονυσίου στα Γρεβενά

Ιδιαίτερα απολαυστική ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία, που διοργάνωσαν ο Δήμος και η Π.Ε. Γρεβενών το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2024, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπου οι κ.κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου και Στέλιος Διονυσίου ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους, «ξεσηκώνοντας» τουςχιλιάδες θεατές από τα Γρεβενά, αλλά και από γύρω περιοχές, που κατέκλεισαν κυριολεκτικά τον χώρο της εκδήλωσης, σε μια μουσική βραδιά, που ανέβασε ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων, με γενικό τίτλο: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024».

Η συναυλία, «έκλεισε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 5ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «Γρεβενών γεύσεις», «ενισχύοντας» και τη «Λευκή Νύχτα», που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, κάτι που ήταν και το ζητούμενο, όπως τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Κυριάκος Ταταρίδης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στοχευμένα φέτος, υποστηρίζοντας και υπηρετώντας τη συλλογική διάθεση και κάθε δημιουργική έκφραση και πρωτοβουλία ανθρώπων του τόπου, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» φιλοξενεί πολιτιστικές παραγωγές, που αναδεικνύουν τα ταλέντα, αλλά και τους καταξιωμένους Γρεβενιώτες καλλιτέχνες.
Στο πλαίσιο αυτό, τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Γρεβενιώτης μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Γρεβενών.